LIFESTYLE

Γιώργος Θεοδότου: Ο marketing manager των υπεραγορών Άλφα Μέγα μιλά πρώτη φορά για τη φιλία του με τον Παντελίδη!

Γιώργος Θεοδότου: Ο marketing manager των υπεραγορών Άλφα Μέγα μιλά πρώτη φορά για τη φιλία του με τον Παντελίδη!

Ο γοητευτικός άντρας λίγο μετά το θάνατο του Ελλαδίτη τραγουδιστή, με τον οποίο ήταν φίλος, ανέβασε ένα συγκινητικό post στο facebook που έγινε viral σε χρόνο dt

Ο marketing Manager των 11 υπεραγορών Άλφα Μέγα, στην πρώτη του profile συνέντευξη, δεν στέκεται στα προφανή. Μιλά για τη δυσπιστία που συνάντησε ως «ο εγγονός του Παπαέλληνα», για τη φιλία του με τον Παντελή Παντελίδη, για την αγάπη του για τα άλογα και άλλα πολλά στο περιοδικό Omikron. 

Ο Γιώργος Θεοδότου λίγο μετά το θάνατο του Ελλαδίτη τραγουδιστή ανέβασε ένα συγκινητικό post στο facebook που έγινε viral σε χρόνο dt και ο δημοσιογράφος Πιερής Παναγή δεν μπορούσε να μην του θέσει ένα σχετικό ερώτημα στο οποίο ο γοητευτικός άντρας απάντησε λακωνικά αλλά ουσιαστικά.

«Τον ήξερα τα τελευταία 3 χρόνια. Χτίσαμε μια φιλική σχέση και είχαμε τακτική επικοινωνία. Το βίντεο που είδες ήταν πριν από 2 χρόνια όταν ήρθε στην Κύπρο. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ήθελε να πάω στο καμαρίνι του γιατί είχε γράψει ένα τραγούδι για την Κύπρο και ήθελε να το ακούσω. Ήταν η πρώτη φορά που το έλεγε και αυθόρμητα το τράβηξα σε βίντεο. Του είπα να το πει εκείνη τη νύχτα, αλλά δεν το είχε τελειώσει. Ένα χρόνο μετά όταν ήρθε στο Pavillion, με πήρε πάλι τηλέφωνο για να πάω να τον δω. Έφευγα όμως για Αθήνα και υποσχέθηκα ότι θα πήγαινα να τον δω στην πρεμιέρα του, μια βδομάδα μετά, στο Teatro. Τελικά δεν προλάβαμε. Ήταν κρίμα γιατί ήταν ένα νέο παιδί, πολύ καλός και αυθεντικός».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top