ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η αυταπάρνηση του Αστυνομικού να σώσει τον γείτονα του από τις φλόγες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η αυταπάρνηση του Αστυνομικού να σώσει τον γείτονα του από τις φλόγες

Στάχτη και αποκαΐδια έγινε η οικία του 49χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά είδε την περιουσία να καίγεται ολοσχερώς.

Όπως είχαμε σημειώσει και  σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, ο 49χρονος, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (05/05) αποφάσισε να μαγειρέψει πατάτες τηγανιτές καθώς πεινούσε και ήταν το μοναδικό φαγητό που είχε στο σπίτι.

Δυστυχώς όμως τον πήρε ο ύπνος και το κακό δεν άργησε να γίνει, το τηγάνι άρπαξε φωτιά και μέσα σε λίγα λεπτά ολόκληρο το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, γείτονας που είναι αστυνομικός και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία ενώ ο ίδιος με αυταπάρνηση μπήκε από την πίσω πόρτα του σπιτιού για να βοηθήσει τον γείτονα του.

Ο 49χρονος ένοικος αντιλήφθηκε την πυρκαγιά την τελευταία στιγμή και με την βοήθεια του γείτονα του απομάκρυνε τα τρία σκυλιά που βρίσκονταν εντός της οικίας.

Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς ενώ ο 49χρονος έχει μένει άστεγος. 

Οι υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας καταβάλλουν προσπάθειες έτσι ώστε να του προσφερθεί προσωρινός χώρος στέγασης.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top