ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μυστήριο για τους γιατρούς του Γενικού οι αφόρητοι πόνοι της 12χρονης – Έλυσε το γρίφο ιδιώτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μυστήριο για τους γιατρούς του Γενικού οι αφόρητοι πόνοι της 12χρονης – Έλυσε το γρίφο ιδιώτης

Επί δυο ημέρες 12χρονη υπέφερε με αφόρητους πόνους σε σημείο κάτω από την κοιλιακή χώρα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού δεν της έβρισκαν κάτι και τελικά… βρέθηκε με κύστη έξι εκατοστών στις ωοθήκες!

Του Έκτορα Γεωργίου

Αυτό κατήγγειλε στο ThemaOnline η μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, την Πέμπτη (5/5) επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς η ανήλικη κόρη της (12χρονη) ήταν άρρωστη, με αφόρητους πόνους στην κοιλιά.

Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφερε, περίμενε για 2 ώρες μέχρι να εξεταστεί και αφού η μικρή υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και ανάλυση αίματος , οι επί καθήκοντι γιατροί δεν εντόπισαν κάτι το ανησυχητικό.

Ωστόσο, της συνέστησαν να παραμείνει μέσα για παρακολούθηση, με την μητέρα της όμως να αρνείται. 

Την Παρασκευή (6/5) επισκέφτηκαν εκ νέου το νοσοκομείο, αφού οι αφόρητοι πόνοι δεν υποχώρησαν, με τους γιατρούς και πάλι να μην βρίσκουν τίποτα.

Μητέρα πέντε παιδιών – Πλήρωσαν 250 ευρώ

Εν τέλει η νεαρή μητέρα -πέντε παιδιών να σημειωθεί-  αναγκάστηκε να επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό, ο οποίος μετά από εξέταση στην οποία υπέβαλε την 12χρονη κόρη της, διέγνωσε ότι έχει κύστη στις ωοθήκες και έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια επιβαρύνθηκε με το ποσό των 250 ευρώ, χρήματα που αφορούσαν τα έξοδα της επίσκεψης στον ιδιώτη ιατρό. 

«Προσβλητική στάση»

Η μητέρα στην καταγγελία της έκανε λόγο και για κακή συμπεριφορά από πλευράς ιατρικού προσωπικού. Μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ τη στάση τους προσβλητική. Ρώτησαν τη 12χρονη κόρη μου αν είναι έγκυος, ενώ την υπέβαλαν σε τεστ εγκυμοσύνης, χωρίς να ρωτηθούμε. Αυτό ήταν κάτι που δεν μας άρεσε και μας έφερε σε δύσκολη θέση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top