ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο δολοφόνος άπλωσε το χέρι να χαϊδέψει το εγγόνι του και δέχθηκε φραστική επίθεση! Σκότωσε τη σύζυγό του με 5 πυροβολισμούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο δολοφόνος άπλωσε το χέρι να χαϊδέψει το εγγόνι του και δέχθηκε φραστική επίθεση! Σκότωσε τη σύζυγό του με 5 πυροβολισμούς

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει στις 19 Μαΐου 2016 ποινή στον Γιάγκο Κατσαρή, 80 χρόνων, ο οποίος το Μάρτιο σκότωσε τη σύζυγο του Ζωή Κατσαρή, 77 χρόνων, στα Περβόλια. Δέχθηκε φραστική επίθεση απο τους συγγενείς της νεκρής συζύγου του, την οποία σκότωσε με 5 πυροβολισμούς

Στην προηγούμενη δικάσιμο ο 80χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου και παραδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με θύμα τη σύζυγο του.

Ωστόσο είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για παράνομη κατοχή και παράνομη μεταφορά του περιστρόφου. Επίσης είχε αρνηθεί την κατηγορία ότι είχε ρίξει εναντίον της συζύγου του 4 πυροβολισμούς.

Σήμερα ο Κατσαρή άλλαξε την μη παραδοχή του και παραδέχθηκε τις κατηγορίες για παράνομη κατοχή και παράνομη μεταφορά του περιστρόφου, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε ρίξει 3 αντί 4 πυροβολισμούς εναντίον της συζύγου του.

Μετά τη σημερινή διαδικασία το Κακουργιοδικείο όρισε την 19η Μαΐου 2016 ως ημερομηνία για ανάγνωση γεγονότων και επιβολή ποινής για τις έξι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κατσαρή.

Μέχρι την ημερομηνία επιβολής της ποινής ο 80χρονος διατάχθηκε όπως παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Ενώ ο Κατσαρή βάδιζε προς την έξοδο της αίθουσας του Δικαστηρίου, άπλωσε το χέρι για να χαϊδέψει ένα από τα εγγόνια του με αποτέλεσμα να δεχθεί φραστική επίθεση από συγγενείς της συζύγου του. Στο Δικαστήριο ήταν παρών και ο γιος του 80χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 3ης Μαρτίου 2016, ο 80χρονος με πέντε πυροβολισμούς από περίστροφο επέφερε το θάνατο της 77χρονης συζύγου του, μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού, στο αγρόκτημα όπου διέμενε κοντά στο Πύργο της Ρήγαινας στα Περβόλια.

Στο σπίτι βρισκόταν επίσης την ώρα του φόνου και ο Σάββας Κατσαρής, γιος του 80χρονου ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Το ζευγάρι είχε τα τελευταία χρόνια οικονομικές διαφορές και αρκετά συχνά καυγάδιζαν για χρήματα.

Τα μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή εντόπισαν την 77χρονη να κείτεται νεκρή έξω από την καγκελόπορτα του σπιτιού. Στο μέρος βρίσκονταν ο ύποπτος, ο γιος του ο οποίος είχε ήδη παραλάβει το όπλο, και η οικιακή βοηθός.

KΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top