ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε «φτερά» ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα! Δείτε τους αριθμούς εγγραφής και την περιγραφή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκανε  «φτερά» ολοκαίνουργια μοτοσικλέτα! Δείτε τους αριθμούς εγγραφής και την περιγραφή

Κλοπή μοτοσικλέτας με αριθμούς εγγραφής MMX748 κατήγγειλε 48χρονος από τη Λεμεσό. Όπως δήλωσε στην κατάθεση του η μοτοσικλέτα είναι αξίας 18.000 ευρώ και ήταν σταθμευμένη έξω από την οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 48χρονο, ότι μεταξύ των ωρών 8μ.μ. χθες και 7.15π.μ. σήμερα, άγνωστοι έκλεψαν τη μοτοσικλέτα του με αριθμούς εγγραφής ΜΜΧ748, μάρκας BMW GS1200, χρώματος γκρίζου, αξίας €18,000 περίπου.

Κατά τον πιο πάνω χρόνο, η μοτοσικλέτα βρισκόταν σταθμευμένη και κλειδωμένη έξω από την οικία του παραπονούμενου στη Λεμεσό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΚΛΑΠΗΚΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top