Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Συγκινεί το μήνυμα στη σύζυγό του!

Γεννητούρια στην κυπριακή showbiz! Συγκινεί το μήνυμα στη σύζυγό του!

Πόσταρε φωτογραφία από το μαιευτήριο, μόλις ήρθε στον κόσμο η κόρη του...

Από την Δευτέρα, (9/5), μεγάλωσε η οικογένεια του Γιάννη Κόκκινου. Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανώς συγκινημένος μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης της κόρης του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο facebook. 

O τρισευτυχισμένος μπαμπάς ήταν μέσα στο χειρουργείο την ώρα του τοκετού και ανέβασε και την πρώτη τρυφερή φωτογραφία των τριών τους, μόλις ήρθε στον κόσμο η κόρη του.

Μάλιστα έγραψε στο σχόλιό του «9 Μαΐου 16:20... γεννήθηκε η κόρη μας... Σ ευχαριστώ αγάπη μου χ». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE