LIFESTYLE

Η πρόγνωση του Καπουτζίδη για το Alter Ego των Minus One: «Δεν είναι στα φαβορί, όμως...»

Η πρόγνωση του Καπουτζίδη για το Alter Ego των Minus One: «Δεν είναι στα φαβορί, όμως...»

Ο ηθοποιός παρακολουθεί φανατικά το θεσμό και έχει άποψη για τα τραγούδια....

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρακολουθεί πολλά χρόνια την Eurovision και ασχολείται με αυτή ενεργά από τη θέση του παρουσιαστή. Ερωτήθη για το πώς βλέπει τα φετινά τραγουδιά, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας τραγούδι και απάντησε...

«Δεν κάνω ποτέ προγνωστικά. Αν δεν δεις όλα τα τραγούδια στημένα πάνω στη σκηνή, δεν έχεις καμιά εικόνα. Με χαλάει απίστευτα η ιπποδρομιακή λογική. Ποτέ δεν αντιμετώπισα με αυτήν τη φιλοσοφία τη Eurovision. Ποτέ δεν την είδα με φανατισμό και χαίρομαι γι' αυτό. Μόνο έτσι κατάφερα να την απολαύσω. Δεν φανατίστηκα ποτέ με τη Eurovision, γι' αυτό και ποτέ δεν τη μίλησα. Άλλωστε, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως όποιος φανατιστεί μαζί της, στη συνέχεια θα τη μισήσει και στο τέλος θα την απαξιώσει» εξήγησε στο tvέθνος και συνέχισε για τα δικά του φαβορί: «Μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι της Ρωσίας, το οποίο είναι πολύ δυνατό - σημειωτέον, το έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και το έχει στήσει και χορογραφήσει ο Φωκάς Ευαγγελινός, πιστεύω τη Γαλλία, η οποία όμως δύσκολα θα ψηφιστεί γιατί είναι στους Big 5, μου αρέσει και η Σουηδία. Η Σουηδία έχει ένα πολύ περίεργο κομμάτι, το οποίο ή θα σε τρελάνει, ή δεν θα σ' αρέσει καθόλου. Εμένα μου αρέσει πολύ, όπως πολύ μ' αρέσει και το κομμάτι της Κύπρου, το οποίο δεν είναι στα φαβορί, όμως θέλω να τα πάει όσο πιο καλά γίνεται»   

Γιατί λέει «ναι» στη Eurovision;
«Γιατί τη Eurovision την αγαπάω και πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί της. Περνάω ωραία, το διασκεδάζω. Μένω άγρυπνος μέρες, μελετώ δεκάδες βιογραφικά, παρακολουθώ ασταμάτητα όλες τις πρόβες, όμως το χαίρομαι γιατί, εκτός όλων των άλλων που ήδη σου είπα, έχω και δίπλα μου ανθρώπους που πραγματικά αγαπώ και εκτιμώ»



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top