ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε τον κουτσό αλλά μόλις είδε την Αστυνομία… «έτρεχε»!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκανε τον κουτσό αλλά μόλις είδε την Αστυνομία… «έτρεχε»!

Χειροπέδες σε 25χρονο επαίτη που ζητιάνευε στη Λευκωσία.

Επιχείρηση για πάταξη της επαιτείας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτη (11/05) μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορίες έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση 25χρονο από την Βουλγαρία ο οποίος ζητιάνευε κρατώντας δεκανίκι επί της διασταύρωσης των οδών Καλλιπόλεως και Διγενή Ακρίτα.

Μάλιστα ο ίδιος ζητούσε χρήματα τόσο από πεζούς όσο και από οδηγούς οχημάτων!

Αφού τον έθεσαν υπό παρακολούθηση, γύρω στις 13:00 το μεσημέρι (11/05) του πέρασαν χειροπέδες αφού προηγούμενος ο ίδιος θεάθηκε να εγκαταλείπει την περιοχή χωρίς να κουτσαίνει!

Τα μέλη του ΟΠΕ του φόρεσαν χειροπέδες για αυτόφωρο αδίκημα ενώ μετά από ερευνά διαπιστώθηκε πως ο 25χρονος είναι υγιείς.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.