ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το προφίλ του συνταξιούχου που συνελήφθη για ναρκωτικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το προφίλ του συνταξιούχου που συνελήφθη για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 70χρονου από τη Λεμεσό πέρασε την Τρίτη, (17/5), η Αστυνομία. Μέλη της ΥΚΑΝ τον εντόπισαν να καλλιεργεί κάνναβη.

Συνολικά 79 δενδρύλια κάνναβης και τέσσερα κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης, (17/5) η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών  στα υποστατικά 70χρονου, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία, τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έλεγχο στην οικία του 70χρόνου στη Βάσα Κελακίου, καθώς και στην οικία του στην πόλη της Λεμεσού.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκαν μέσα σε γλάστρες 79 φυτά κάνναβης, ύψους από 2 μέχρι 90 εκατοστά, καθώς και τέσσερα κιλά ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, τα οποία ήταν συσκευασμένα σε πλαστικά δοχεία. Η έρευνα διεξήχθη στην παρουσία βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας, χωρίς να ο ίδιος να προβάλει όποιαδηποτε αντίσταση. 

Ανακρινόμενος ο 70χρόνος παραδέχτηκε την κατοχή των ναρκωτικών.

Είπε ότι τα ναρκωτικά τα καλλιεργούσε για δική του χρήση, ενώ έγινε και σε φίλους του.

Την Τετάρτη, (18/5), αναμένεται να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, για την έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ο 70χρονος συνταξιούχος, απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών. Ζει σε διαμέρισμα στη Λεμεσό και έχει περιβόλι με υποστατικό στο ορεινό χωριό της Λεμεσού, Βάσα Κοιλανίου… όπου και «πιάστηκε» να καλλιεργεί τα ναρκωτικά.

Ο 70χρονος παντρεύτηκε και χώρισε 4 φορές, ενώ φημολογείται ότι γιος τους είναι ο περίεργος άνδρας με τα άσπρα που στέκεται συχνά, διαμαρτυρόμενος στα φώτα του «Καλησπέρα» στην είσοδο της Λευκωσίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top