Γέμισαν με Αστυνομία δρόμοι στη Λεμεσό! Τι συνέβη;

Γέμισαν με Αστυνομία δρόμοι στη Λεμεσό! Τι συνέβη;

Ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας σε δρόμους της Λεμεσού τις τελευταίες ώρες, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας ενόψει του τελικού κυπέλλου.

Συγκεκριμένα περιπολικά της Αστυνομίας (δυο στον αριθμό) έκλεισαν εδώ και μερικές ώρες τον δρόμο που οδηγεί στον σύνδεσμό φίλων της Ομόνοιας (Πρόοδο) με αποτέλεσμα η οδός Αγίας Σοφίας να είναι αποκλεισμένη και από τα δύο ρεύματα.

Τα μέτρα ασφαλείας εντατικοποιήθηκαν από τη Τρίτη 17/5 βάσει του επιχειρησιακού πλάνου που έχει καταστρώσει η Αστυνομία, για αποφυγή οποιονδήποτε επεισοδίων καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα (21:00) πορεία φίλων του Απόλλωνα. Aύριο το Τσίρειο στάδειο καθώς και οι γύρω δρόμοι θα μοιάζουν με φρούριο, αφού στόχος της Αστυνομίας είναι να μην «ανοίξει μύτη».

Μέχρι στιγμής όλα είναι υπό έλεγχο και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας των κατοίκων που μπορεί να πανικοβλήθηκαν από την ισχυρή παρουσία της Δύναμης στη πόλη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE