ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισαν με Αστυνομία δρόμοι στη Λεμεσό! Τι συνέβη;

Γέμισαν με Αστυνομία δρόμοι στη Λεμεσό! Τι συνέβη;

Ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας σε δρόμους της Λεμεσού τις τελευταίες ώρες, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας ενόψει του τελικού κυπέλλου.

Συγκεκριμένα περιπολικά της Αστυνομίας (δυο στον αριθμό) έκλεισαν εδώ και μερικές ώρες τον δρόμο που οδηγεί στον σύνδεσμό φίλων της Ομόνοιας (Πρόοδο) με αποτέλεσμα η οδός Αγίας Σοφίας να είναι αποκλεισμένη και από τα δύο ρεύματα.

Τα μέτρα ασφαλείας εντατικοποιήθηκαν από τη Τρίτη 17/5 βάσει του επιχειρησιακού πλάνου που έχει καταστρώσει η Αστυνομία, για αποφυγή οποιονδήποτε επεισοδίων καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα (21:00) πορεία φίλων του Απόλλωνα. Aύριο το Τσίρειο στάδειο καθώς και οι γύρω δρόμοι θα μοιάζουν με φρούριο, αφού στόχος της Αστυνομίας είναι να μην «ανοίξει μύτη».

Μέχρι στιγμής όλα είναι υπό έλεγχο και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας των κατοίκων που μπορεί να πανικοβλήθηκαν από την ισχυρή παρουσία της Δύναμης στη πόλη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top