LIFESTYLE

Άντρεα Κυριάκου: Τι κάνει στην Μήλο χωρίς τον Μερκή;

Άντρεα Κυριάκου: Τι κάνει στην Μήλο χωρίς τον Μερκή;

Η αρραβωνιστικιά του άσου του ΑΠΟΕΛ από την Κυριακή βρίσκεται στις Κυκλάδες...

Η Άντρεα Κυριάκου ανέβασε στα social media φωτογραφίες της από σκάφος, όπου εκ πρώτης φαίνεται ότι απολαμβάνει τον αιγαιοπελαγίτικο ήλιο. Όμως το μοντέλο από τη Λεμεσό δεν βρίσκεται στα νησία των Κυκλάδων για λόγους αναψυχής, αλλά για δουλειά. 

Όπως βλέπετε και στο post της σχολιάζει στη λεζάντα μιας από τις φωτογραφίες της όπου βρίσκεται με το μαγιό πάνω σε ένα σκάφος και απολαμβάνει την ηρεμία και την ομορφιά του Αιγαίου πέλαγους: «Ασταμάτητη δουλειά Κουρασμένη Φωτογραφίσεις».

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι σε αυτό της το ταξίδι βρίσκεται μόνη, χωρίς τον αγαπημένο της, Γιώργο Μερκή. 

Σε κάποια από τα ποσταρίσματά της η Άντρεα εκδηλώνει ακόμα μια πτυχή του χαρακτήρα της, άγνωστη μέχρι στιγμής, που δεν είναι άλλη από την αγάπη της για τη φωτογραφία.  Όπως βλέπετε το μοντέλο «το χει» και στη φωτογραφική τέχνη. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top