ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ο Δώρος Πολυκάρπου συνελήφθη στο διαμέρισμα τρεις μέρες μετά!

TΡΑΓΩΔΙΑ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Ο Δώρος Πολυκάρπου συνελήφθη στο διαμέρισμα τρεις μέρες μετά!

Νέα στοιχεία για την σύλληψη των δυο προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν το για παράνομη είσοδο στο διαμέρισμα, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου, (21/5), Αστυνομικός πυροβόλησε 41χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος ετοιμαζόταν να σφάξει το 16μηνο παιδί του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο γνωστός ακτιβιστής υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκτελεστικός διευθυντής της Κίνησης για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ), Δώρος Πολυκάρπου  είναι το πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, (25/5),  στο διαμέρισμα όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία στην Ορόκλινη, τα ξημερώματα του Σαββάτου.  Μαζί του ήταν και ένας Αιγύπτιος.

Η υπόθεση 

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δυο τους εισήλθαν παράνομα στο διαμέρισμα – εφιάλτης,  στο οποίο εκτυλίχθησαν δραματικές ώρες το βράδυ της Παρασκευής, 20/5,  και οδήγησε στο θάνατο 41χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αστυνομικού την ώρα που, που ετοιμαζόταν να σφάξει το 16μηνο παιδί του.

Την Αστυνομία κάλεσαν δυο γείτονες, οι οποίοι διαπίστωσαν τις ύποπτες κινήσεις των δυο προσώπων.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας έφθασαν στην περιοχή και τους τσάκωσαν. Από ότι φαίνεται οι δυο τους εισήλθαν κρυφά μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα, από παράθυρο, το οποίο κατά την έρευνα εντοπίστηκε ανοικτό. Ο χρόνος παραμονής τους στο χώρο, πριν πλακώσει η Αστυνομία υπολογίζεται ότι δεν υπερβαίνει τα πέντε λεπτά.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ και ανακρινόμενοι είπαν ότι μπήκαν στο διαμέρισμα από περιέργεια… για να δουν την σκηνή, κάτι που δεν έπεισε την Αστυνομία.

Οι δυο τους κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Να σημειωθεί ότι η 36χρονη  Ουγγαρέζα από τη μέρα της τραγωδίας δεν μένει εκεί. Βρίσκεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο δίπλα στο 16μηνο αγοράκι της, το οποίο φέρει βαθύ τραύμα στο μάγουλο από την μαχαιριά που πρόλαβε να του κάνει ο πα-τέρας του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top