ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψε αυτοκίνητο από τη Λεμεσό και «αλώνιζε» στην Αγία Νάπα! Τον έπιασαν στα πράσα οι Αστυνομικοί – Διαβάστε την πλούσια δράση του

Έκλεψε αυτοκίνητο από τη Λεμεσό και «αλώνιζε» στην Αγία Νάπα! Τον έπιασαν στα πράσα οι Αστυνομικοί – Διαβάστε την πλούσια δράση του

Συνελήφθη 30χρονος λεμεσιανός για την υπόθεση κλοπιμαίου αυτοκινήτου (από τις 10/5) από τη περιοχή Λεμεσού. Ο δράστης διέμενε σε ξενοδοχείο της Αγ. Νάπας.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής (22/5), έφτασε πληροφορία στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι στο χώρο στάθμευσης της εκκλησίας Παναγία στην Αγ. Νάπα βρισκόταν αυτοκίνητο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από τις 10/5/2016 στη Λεμεσό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Ο νεαρός, φαίνεται να είναι επαγγελματίας κλεφτρόνι με πλούσια δράση σε Λεμεσό και Αμμόχωστο. Επιδιδόταν σε διαρρήξεις και κλοπές. Τη δράση του σταμάτησε η Αστυνομία Αμμοχώστου, η οποία τον εντόπισε μετά την καταγγελία. Στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικά.

Το δημοσίευμα συνεχίζει και αναφέρει ότι, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετά τη πληροφορία που δέχθηκε, έθεσαν το αυτοκίνητο υπό παρακολούθηση και είδαν τον 30χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας(23/5) να κινείται προς αυτό με δύο τσαντάκια και μια τηλεόραση σκεπασμένη με σεντόνι. Ο δράστης ανακόπηκε και συνελήφθη.

Ανακρινόμενος από την Αστυνομία αρχικά δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις όσων αφορά τις ενέργειες του.

Εν τέλει παραδέχθηκε την τηλεόραση την άρπαξε από δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διάμενε. Στα τσαντάκια που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκε ένα πολύ-εργαλείο σε σχήμα τσεκουριού.

Στην συνέχεια παραδέχθηκε και την κλοπή του αυτοκινήτου από τη Λεμεσό.

Σε θεληματική του κατάθεση, συμπλήρωσε ότι μεταξύ 1 Ιανουαρίου και 23 Μαΐου, διέπραξε δυο διαρρήξεις κτηρίων, μιας αποθήκης ξενοδοχείου στην Αγ. Νάπα και ενός εστιατορίου στον Πρωταρά.

Τέλος, παραδέχθηκε και την εμπλοκή του σε δυο περιπτώσεις σε Αγ. Νάπα και Παραλίμνι ότι έκλεψε κλειδωμένα κιβώτια παιχνιδιών, διάφορα χρηματικά ποσά και διέπραξε πέντε διαρρήξεις κτηρίων και κλοπές σε Λεμεσό, μια σε Λάρνακα και ότι έκλεψε και δεύτερο αυτοκίνητο από Λεμεσό.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top