ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Θεοχάρους σε Ζένιο: «Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα σου…»

Σκληρή απάντηση Θεοχάρους σε Ζένιο: «Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα σου…»

Σκληρή ήταν η απάντηση της Ελένης Θεοχάρους στο άρθρο που δημοσίευσε ο Σταύρος Ζένιος χαρακτηρίζοντας την αδιάβαστη και όχι μόνο.

Το άρθρο καταπέλτης μπορείτε να το δείτε εδώ: Λάβρος ο Ζένιος κατά της Θεοχάρους: «Είσαι ψεύτρα και αδιάβαστη...»

Απαντώντας λοιπόν μέσα από ανάρτηση στο facebook η Ελένη Θεοχάρους τον κατηγόρησε για παραλήρημα.

Δείτε το καυστικό σχόλιο:

Παντελώς ανάξιο σχολιασμού τον νέο παραλήρημα Ζένιου.

Μόνο δύο σημεία: Είμαι αδιάβαστη γιατί δεν ξέρω ότι ο Ζένιος πήρε υποτροφία να πάει στην Αμερική. Και θα χάσει η Βενεδιά βελόνι που δεν το διάβασα και δεν το ξέρω.

Αλλά μήπως ο Ζένιος είναι αδιάβαστος επειδή δεν γνωρίζει ότι είμαι υποψήφια για το Βραβείο King Baudouin ; Για όλα όσα χλευάζει ο Ζένιος και με πρόταση όχι φυσικά από εμένα; Γνωρίζει ο Ζένιος ότι η Γαλλική Κυβέρνηση με τίμησε με δύο ανώτατες διακρίσεις για όλα όσα ο Ζένιος χλευάζει;

Για το ranking των Ευρωβουλευτών γνωρίζει ο διαβαστερός Ζένιος ότι προέρχεται από ιδιωτική ισπανική ιστοσελίδα που λαμβάνει και χορηγίες και ελάχιστες από τις δραστηριότητες των Βουλευτών καταγράφει; Αν είχα την νοοτροπία του Ζένιου αυτό το ranking θα μπορούσα να το ανατρέψω μέσα σε ένα μήνα. Ναι , δεν θέλω να κατατάσσομαι καν σ αυτό το ranking , το θεωρώ εξευτελισμό, και το Κοινοβούλιο αντιμετωπίζει σοβαρά την λήψη μέτρων εναντίον της εν λόγω ιστοσελίδας. 

Αλλά, γνωρίζει ο διαβαστερός Ζένιος ότι πέρσι ήμουν ανάμεσα στους τρεις καλύτερους βουλευτές τη επιτροπής DEVE;

Άντε να ανέβει ξανά στο Κιλιμαντζάρο, εμείς στους πρόποδες κάνουμε πιο ουσιαστικές δουλειές. Εκεί στις βουνοκορφές της αλαζονείας μπορεί να γλυτώσει από την ηθική μας γύμνια, δεν θα γλυτώσει όμως από τα συμπλέγματα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top