Το καρφί της Έλιας Ιωαννίδου! Ποια είναι η γυναίκα δίπλα της στα καλά και στα δύσκολα;

Το καρφί της Έλιας Ιωαννίδου! Ποια είναι η γυναίκα δίπλα της στα καλά και στα δύσκολα;

Η λαμπερή ηθοποιός όπως όλος ο κόσμος έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά κι έναν άνθρωπο - βράχο στο πλευρό της...

Η Έλια Ιωαννίδου, την Κυριακή (30-5) είχε έξοδο μαζί με τη μητέρα της, Ρέα Μανδέλα Ιωαννίδου. Οι δύο δυναμικές, πλην σέξι γυναίκες ποζάραν στο φωτογραφικό φακό με νάζι. 

Το σχόλιο της φωτογραφίας των δύο γυναικών, που ξέρουν καλά τι πάει να πει παραγωγή και show δείχνει πολλά για τη σχέση μάνας και κόρης, η οποία είναι από τις ισχυρότερες στην περίπτωσή τους. 

Όπως γράφει « Εμείς… πάντα εμείς στα καλά και στα δύσκολα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE