ΚΟΣΜΟΣ

Σε ύψιστη επιφυλακή οι διοργανωτές μουσικών φεστιβάλ στην Αγγλία λόγω ISIS

Σε ύψιστη επιφυλακή οι διοργανωτές μουσικών φεστιβάλ στην Αγγλία λόγω ISIS

Σε ύψιστη επιφυλακή έχουν τεθεί οι διοργανωτές μουσικών φεστιβάλ στην Αγγλία αυτό το καλοκαίρι από το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων. Σε συναγερμό τέθηκαν και οι διοργανωτές αθλητικών γεγονότων όπως το Γιούρο που ξεκινά σε λίγες μέρες στη γειτονική Γαλλία και Πολωνία.

H εφημερίδα Independent μεταδίδει ότι ανώτερος αξιωματικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε πως πολυσύχναστες μουσικές εκδηλώσεις είναι ψηλά στις προτεραιότητες των αρχών ασφαλείας. Η απειλή είναι παντού και δυνητικά οτιδήποτε αποτελεί στόχο, δήλωσε ο ίδιος. Μετά τις επιθέσεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι το Λονδίνο τέθηκε σε συναγερμό και εκφράστηκαν κατά καιρούς ανησυχίες και προβληματισμοί για την ασφάλεια των πολιτών.

Η Αστυνομία ανκαι δεν έχει συγκεκριμένη πληροφορία για απειλή θεωρεί πως τα ανοικτά φεστιβάλ σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους ίσως αποτελέσουν στόχο. Περίπου 135.000 άνθρωποι θα παρακολουθήσουν το Glastonbury Festival φέτος, ένα γεγονός που διεξάγεται σε ανοικτό χώρο 900 στρεμμάτων γης.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Λονδίνο είναι σε επαφή με την Αστυνομία στο Παρίσι όπου ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  στη διάρκεια του οποίου οι αρχές ασφαλείας θα οπλοφορούν.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top