Ο Λευκός Οίκος επέστρεψε σε «κανονική λειτουργία»

Ο Λευκός Οίκος επέστρεψε σε «κανονική λειτουργία»

Κανονικά λειτουργεί πλέον ο Λευκός Οίκος, μετά από μερικό αποκλεισμό που προκλήθηκε αφότου κάποιος πέταξε μεταλλικό αντικείμενο από το φράχτη του, ανέφερε εκπρόσωπος των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, τη Δευτέρα (30/5).

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Σον Χόλτσκλο ανέφερε σε ηλεκτρονικό του μήνυμα ότι «άτομο έριξε μεταλλικό αντικείμενο πάνω από τη γραμμή του βόρειου φράχτη του Λευκού Οίκου».

Μέλη της Μυστικής Αστυνομίας συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, πρόσθεσε.

Όλες οι ανιχνεύσεις του μεταλλικού αντικειμένου είχαν αρνητικά αποτελέσματα, είπε.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Εντοπίστικε ύποπτο δέμμα γύρω από τον Λευκό Οίκο

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE