ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομικός έβαλε ναρκωτικά στο όχημα της πρώην συζύγου του!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομικός έβαλε ναρκωτικά στο όχημα της πρώην συζύγου του!

Eιδικός αστυνομικός, από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, βρέθηκε στο εδώλιο, κατηγορούμενος ότι τοποθέτησε ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του για να την ενοχοποιήσει, επειδή είχαν διαφορές σε σχέση με την ανήλικη κόρη τους…

Η πρωτάκουστη υπόθεση εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, με τον 43χρονο ειδικό αστυφύλακα, ο οποίος τελεί υπό διαθεσιμότητα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ν’ αντιμετωπίζει τρεις συνολικά κατηγορίες, οι οποίες αφορούν συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχή ναρκωτικών και υποκίνηση άλλου προσώπου για προμήθεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το «larnakaonline» κατηγορείται ότι μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2012 συνωμότησε με άλλο πρόσωπο να προμηθεύσουν ναρκωτικά στην πρώην σύζυγό του από τη Ρωσία, ότι κατείχε ποσότητα κοκαΐνης και ότι υποκίνησε άλλο πρόσωπο να του προμηθεύσει ναρκωτικά για τον πιο πάνω σκοπό. Ο ειδικός αστυνομικός αρνείται ενοχή σ’ όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και ήδη κατά την ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα 11 συνολικά μάρτυρες κατηγορίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που ακούστηκαν στο δικαστήριο στο πλαίσιο της δίκης, στις 11 Μαΐου 2012 μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας έλαβαν γραπτό μήνυμα στα προσωπικά κινητά τους τηλέφωνα, το οποίο έγραφε ότι Ρωσίδα που εργαζόταν σε συγκεκριμένο χώρο (αναφερόταν το όνομα της κοπέλας και ο χώρος όπου εργαζόταν) είχε αγοράσει κοκαΐνη και μαριχουάνα… Οι αστυνομικοί πήγαν στο χώρο εργασίας της κοπέλας κι ερεύνησαν το αυτοκίνητό της. Μέσα στο συρτάρι του ταμπλό εντόπισαν δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχαν κοκαΐνη, ενώ στο πίσω μέρος του οχήματος, κοντά στο εφεδρικό ελαστικό, βρήκαν άλλα τρία σακουλάκια με μαριχουάνα. Όταν η Ρωσίδα ρωτήθηκε για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της, αυτή έμεινε έκπληκτη, δηλώνοντας άγνοια για την ύπαρξή τους, αρνούμενη κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Για την 11χρονη κόρη

Ωστόσο, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης οι ανακριτές της ΥΚΑΝ εξασφάλισαν μαρτυρία από πολίτη ότι ο κατηγορούμενος τον υποκίνησε να του προμηθεύσει ναρκωτικά για να τα τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της πρώην γυναίκας του, προκειμένου να την ενοχοποιήσει επειδή είχαν διαφορές, καθότι η γυναίκα πήρε την 11χρονη, τότε, θυγατέρα τους και διέμεναν ξεχωριστά απ’ αυτόν… Κατά τον επίδικο χρόνο, κατηγορούμενος και παραπονούμενη βρισκόντουσαν σε διάσταση.

Επιπρόσθετα, η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία μέσω διατάγματος τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, σύμφωνα με την οποία τα μηνύματα που είχαν σταλεί στα κινητά τηλέφωνα των αστυνομικών της ΥΚΑΝ προέρχονταν από κινητό που κατείχε ο κατηγορούμενος. Ο τελευταίος αρνείται τα πάντα, εξού και η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση κι άλλων μαρτύρων κατηγορίας. Την υπόθεση για την κατηγορούσα αρχή χειρίζεται η Άννα Γιάλλουρου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top