Λάρνακα: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα – Τυλίχτηκε στις φλόγες το όχημα

Λάρνακα: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα – Τυλίχτηκε στις φλόγες το όχημα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 5/6 σε όχημα το οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 5:50 έλαβε μήνυμα για την αποπαγίδευση τραυματιών  μετά από τροχαία σύγκρουση στο δρόμο Ριζοελιάς προς Αγία Νάπα παρά την έξοδο του Αβδελερού. 

 Ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Στην συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.  Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές από την πυρκαγιά.   

Τα δυο άτομα που επέβαιναν στο όχημα βγήκαν από το όχημα πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE