ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαιρός: Bροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Kαιρός: Bροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας

Σήµερα Τετάρτη 8/6, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά από το µεσηµέρι και µετά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό.

Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και το απόγευµα στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως τοπικά αναµένεται να παρατηρηθεί χαµηλή νέφωση και τις αυγινές κυρίως ώρες, δυνατό να σχηµατιστεί τοπική αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 µποφόρ και τοπικά στα παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια και τα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, σε ορισµένες περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στο ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη, θα παραµείνει στα ίδια περίπου επίπεδα την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top