Ο Ομπάμα τάχθηκε επίσημα υπέρ της υποψηφιότητας της Χ.Κλίντον

Ο Ομπάμα τάχθηκε επίσημα υπέρ της υποψηφιότητας της Χ.Κλίντον

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα τάχθηκε επίσημα σήμερα (9/6) υπέρ της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλίντον ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Ο Ομπάμα δήλωσε αναφερόμενος στην Κλίντον «δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ποτέ κάποιο πρόσωπο που να είχε περισσότερα προσόντα για να αναλάβει αυτό το αξίωμα».

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος πρόσθεσε, αναφερόμενος στην Κλίντον, ότι «είμαι μαζί της (...) αδημονώ να βγω εκεί έξω και να συμμετάσχω στην προεκλογική εκστρατεία μαζί με τη Χίλαρι».

Η πρώην πρώτη κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε τον πρόεδρο Ομπάμα με ανακοίνωσή της για την υποστήριξή του. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο Ομπάμα αναμένεται να πάρει μέρος σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Κλίντον την επόμενη εβδομάδα στο Ουισκόνσιν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Στρουμπί - Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE