ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη – Βρήκαν μαχαιρωμένο 14χρονο αγόρι

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη – Βρήκαν μαχαιρωμένο 14χρονο αγόρι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του χωριού Γέφυρα Θεσσαλονίκης από τη στυγερή δολοφονία 14χρονου αγοριού.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα. Άγνωστος τράβηξε μαχαίρι και έκοψε το νήμα της ζωής του 14χρονου χτυπώντας τον στην καρωτίδα.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ήδη, φίλοι του 14χρονου δίνουν καταθέσεις στις Αρχές.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE