Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Νεκρός 41χρονος μοτοσικλετιστής! Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνάδελφος του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Νεκρός 41χρονος μοτοσικλετιστής! Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνάδελφος του

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 14/6 στις Βρετανικές Βάσεις στη Λεμεσό. Στρατιωτικός που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, σκοτώθηκε όταν συνάδελφος του τον παρέσυρε οδηγώντας το αυτοκίνητο του

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου, εντός του περιφραγμένου χώρου του αεροδρομίου, με θύμα 41χρονο Βρετανό στρατιωτικό.
 
Οι Βρετανικές Βάσεις επιβεβαίωσαν το θάνατο του 41χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος το πρωί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε άλλος Βρετανός στρατιωτικός, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα.
 
Ο 41χρονος, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υπέκυψε στα τραύματα του γύρω στις 14:30.
 
Τα αίτια του θανατηφόρου διερευνώνται από την Αστυνομία των Βάσεων.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.