LIFESTYLE

Αυτή είναι όλη η αλήθεια: Ποιοι ακολουθούν την Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha

Αυτή είναι όλη η αλήθεια: Ποιοι ακολουθούν την Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και αρκετή ώρα δημοσιεύματα που έχουν προκαλέσει σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό, αναφορικά με το μέλλον των συνεργατών της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Διαβάστε επίσης: Βούρκωσε η Χριστιάνα: Πέρασα δύσκολα τους τελευταίους 3 μήνες! Τι είπε για το τέλος της εκπομπής της

Η εκπομπή «Για Σένα» και η παρουσιάστρια του ολοκληρώνουν ένα επιτυχημένο κύκλο 7 χρόνων στο Mega και από τον Σεπτέμβριο θα μας υποδεχτούν στο νέο τους «σπίτι» στον Alpha Κύπρου.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει τη «συνταγή» της επιτυχίας, με το κύριο «συστατικό» να είναι η καλή της ομάδα, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες αφού η συμβολή τους στο τελικό αποτέλεσμα αν και μεγάλη, δεν φαίνεται από τηλεοράσεως.

Έτσι λοιπόν θα επιδιώξει να έχει στο νέο της ξεκίνημα, όσο το δυνατόν περισσότερους από τους συνεργάτες της. Μέχρι αυτή τη στιγμή αν και κανένας από την ομάδα της δεν έχει μιλήσει επίσημα με τον Alpha Κύπρου, όλα δείχνουν ότι θα την ακολουθήσουν στο κανάλι των Λατσιών η αρχισυντάκτρια της Άντρη Αθανασίου, ο παραγωγός  και αδελφός της Αντρέας Αριστοτέλους καθώς και οι συνεργάτες της Βαρβάρα Ζαχαρίου και Χάρης Παπαθεοχάρους.

Στο Mega αποφάσισε να παραμείνει ο Τάσος Ευαγγέλου ενώ η Χριστιάνα Αντωνίου δεν έχει ακόμα καταλήξει για το τι θα πράξει, με την ίδια όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε να ζυγίζει τα δεδομένα και να παίρνει την απόφαση της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Να τονίσουμε ότι οι σχέσεις των συνεργατών της Χριστιάνας Αριστοτέλους παραμένουν άριστες, αφού έχουν «δέσει» και αποτελούν μια πολύ καλή ομάδα εντός και εκτός πλατό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top