Παρανόησαν οι Βρετανοί! Παίρνουν τα δικά τους στυλό για να ψηφίσουν

Παρανόησαν οι Βρετανοί! Παίρνουν τα δικά τους στυλό για να ψηφίσουν

Φοβούνται αλλοίωση αποτελέσματος γι΄αυτό καταφθάνουν στα εκλογικά κέντρα με στυλό από το σπίτι!

Του Χαράλαμπου Ζάκου 

Ο δρόμος προς το δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας για παραμονή ή όχι στο ευρώ δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα αλλά από παράνοια και φημολογίες.

Είναι κάποιες φορές που αναρωτιέσαι σε τι κόσμο ζεις και πόσο εύκολα μπορεί μια μπαρουφολογία να πάρει τόσες μεγάλες διαστάσεις.

Αυτό δείχνει και το δημοσίευμα της Βρετανικής Mirror αναφερόμενη σε περιστατικά ψηφοφόρων που καταφθάνουν στα εκλογικά κέντρα με το δικό τους στυλό.

 

Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς οι υποστηρικτές του Leave κυκλοφόρησαν φήμη ότι υπάρχει πιθανότητα να αλλοιωθεί το πραγματικό αποτέλεσμα αφού θα μπορούσε να σβηστεί η επιλογή τους αν γινόταν με μολύβι.

Λόγω της έκτασης της φημολογίας η Επιτροπή Εκλογών κυκλοφόρησε στο twitter τον τρόπο που θα γίνει η ψηφοφορία καθησυχάζοντας το κοινό ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το δικό τους στυλό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE