Μεγάλη έρευνα αποκαλύπτει τι είδους ερωτικές ταινίες βλέπουν οι Κύπριοι και οι Κύπριες – Ποια πόλη παίρνει την πρωτιά

Μεγάλη έρευνα αποκαλύπτει τι είδους ερωτικές ταινίες βλέπουν οι Κύπριοι και οι Κύπριες – Ποια πόλη παίρνει την πρωτιά

Μια μεγάλη έρευνα εταιρείας της βιομηχανίας του πορνό αποκαλύπτει το είδος που παρακολουθούν οι κύπριοι και οι κύπριες με στοιχεία που ίσως να ξαφνιάσουν μερικούς.

Την έρευνα δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» με τα γούστα που προκύπτουν από την έρευνα να προκαλούν εντύπωση.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά. Όπως φαίνεται μέσα από τα ευρήματα, η δημοφιλέστερη μέρα για τους Κύπριους οι οποίοι παρακολουθούν πορνό είναι η Τρίτη ενώ ώρα αιχμής θεωρείται μεταξύ 15:00 – 16:00.

Οι άντρες προτιμούν τις ώριμες μητέρες, μετά τις έφηβες και ακολούθως το λεσβιακό.

Οι Κύπριες γυναίκες τώρα σύμφωνα πάντα με την έρευνα παρακολουθούν σε υψηλό ποσοστό, 5% πάνω από τον μέσο παγκόσμιο όρο, πορνογραφικό υλικό. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι προτιμούν με διαφορά το λεσβιακό σεξ, ενώ δεύτερο έρχεται το τρίο.

Όσο αφορά τώρα την πόλη που είναι περισσότερο κολλημένη στους υπολογιστές βλέποντας πορνό είναι η Λάρνακα, δεύτερη η Λευκωσία και τελευταία η Πάφος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE