Δασκάλα αγγλικών «στρίμωχνε» τον 14χρονο μαθητή της -Tου ζητούσε να συναντηθούν εκτός σχολείου

Δασκάλα αγγλικών «στρίμωχνε» τον 14χρονο μαθητή της -Tου ζητούσε να συναντηθούν εκτός σχολείου

Η δασκάλα των Αγγλικών… μόνο αγγλικά δεν έκανε στον ανήλικο αφού το μυαλό της ήταν στο πονηρό.

Η νεαρή, λοιπόν, είχε ξεκινήσει το «κόρτε» στο ανήλικο αγόρι την άνοιξη του 2015! Στην αρχή του έστελνε μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο τα οποία συνόδευε με φωτογραφίες της και του ζητούσε να συναντηθούν εκτός σχολείου.

Τελικά κατάφερε όχι μόνο να πείσει τον 14χρονο αλλά να κάνει και σεξ μαζί του! Για την ακρίβεια, συνολικά έξι φορές έκανα σεξ… Κάποιες φορές στο αυτοκίνητο της και κάποιες άλλες στην τάξη.
Όταν η μητέρα του 14χρονου αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κατήγγειλε την 28χρονη δασκάλα του σεξ στην αστυνομία.

Εκείνη αν και ομολόγησε τις ανάρμοστες πράξεις δεν οδηγήθηκε στη φυλακή! Ωστόσο, της επιβλήθηκε ποινή με αναστολή ενώ «κατέκτησε» και μία θέση στη λίστα των σεξουαλικών εγκληματιών για τα επόμενα 20 χρόνια.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Μπροστά με… ανάσα! Ντέρμπι κορυφής και μεγάλες ανατροπές στη νέα δημοσκόπηση του «Φ»

Εξαιρετικά ρευστή παραμένει η πολιτική εικόνα στην Κύπρο ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 24ης Μαΐου 2026, σύμφωνα με τη δεύτερη μεγάλη δημοσκόπηση του «Φ» που διενεργήθηκε από την εταιρεία EXPLORER.

BEST OF TOTHEMAONLINE