LIFESTYLE

Άσχημα νέα για τους fans του «Game of Thrones»: Ο 7ος κύκλος θα αργήσει να έρθει

Άσχημα νέα για τους fans του «Game of Thrones»: Ο 7ος κύκλος θα αργήσει να έρθει

Μπορεί ο έκτος κύκλος της άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» να ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες, ωστόσο ο έβδομος- όπως όλα δείχνουν- θα αργήσει να προβληθεί.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάις, η αναμονή για την έβδομη σεζόν του «Game of Thrones», θα είναι αρκετά μεγάλη.

«Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία για την πρεμιέρα, αλλά θα ξεκινήσει λίγο αργότερα», αποκάλυψε το δίδυμο στο UFC Unfiltered (μέσω HitFix).

Ο λόγος της αναβολής έχει να κάνει με το ότι τα γυρίσματα πρέπει να γίνουν σε χειμωνιάτικα τοπία, με ζοφερό γκρίζο καιρό, ακόμα και στα πιο ηλιόλουστα μέρη της σειράς. «Οπότε απλά σπρώξαμε τα πάντα», δήλωσαν Μπένιοφ και Γουάις.

Πάντως, όπως είναι γνωστό, απομένουν μόλις 13 επεισόδια μέχρι το οριστικό τέλος της σειράς, με τους fans να ανυπομονούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top