LIFESTYLE

Συμβαίνει τώρα: Σε μπαρμπερη της Λευκωσίας πήγε ο Λέοντας τον Ιαν! ΦΩΤΟ - VIDEO

Συμβαίνει τώρα: Σε μπαρμπερη της Λευκωσίας πήγε ο Λέοντας τον Ιαν! ΦΩΤΟ - VIDEO

Τον φιλοξενεί στην χώρα μας και φροντίζει για το φαγητό του συμπαίκτη του, τη διασκέδασή του, αλλά και για την εικόνα του...

Μπορεί κάποιοι να ήθελαν τον Αντρέα Λέοντα και τον Ίαν Στρατή να βρίσκονταν στα μαχαίρια για το βραβείο του X factor, αλλά τα δύο αγόρια του Γιώργου Θεοφάνους έχουν μια εξαιρετική σχέση. 

Ο νικητής του talent show του Σιγμα και οι φιναλίστ βρίσκονται στην Κύπρο για την μεγάλη βραδιά των βραβείων του Super Fm by Lidl και απολαμβάνουν την παραμονή τους στο έπακρο την παραμονή τους στο νησί. 

Πήγαν για φαγητό, βόλτες στην Λευκωσία, στο νηπιαγωγείο της αδελφής του Λέοντα, σε πισίνα της πρωτεύουσας, αλλα και στον μπαρμπέρη του Λέοντα, ο οποίος ετοίμασε τον Ίαν για τη μεγάλη βραδιά. Όπως έγραψε ο Λέοντας στη λεζάντα στο ινσταγραμ «Και ετοιμαζόμαστε για απόψε!! With the best barber!!».

 

 

Και ετοιμαζόμαστε για απόψε!! With the best barber!! #Sma @ianstratisnotofficial @nick_dionysiou

A video posted by Andreas Leontas (@andreasleontas_official) on

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top