Ευχάριστα νέα για τον νεοσύλλεκτο Λοΐζο Παναγιώτου! «Αποσωληνώθηκε και είναι καλύτερα…»

Ευχάριστα νέα για τον νεοσύλλεκτο Λοΐζο Παναγιώτου! «Αποσωληνώθηκε και είναι καλύτερα…»

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του νεοσύλλεκτου εθνοφρουρού που υπέστη θερμοπληξία και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Θερμοπληξία στρατιώτη: Δυστυχώς δεν κατάφερε να ξυπνήσει ούτε σήμερα ο Λοΐζος

Έπιασαν οι προσευχές όλης της Κύπρου και ο 18χρονος εθνοφρουρός Λοΐζος Παναγιώτου δείχνει ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης σύμφωνα με το Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Σύμφωνα με έγκυρη ιατρική πηγή του ΚΥΠΕ, η κατάσταση της υγείας του εθνοφρουρού είναι σταθερή και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ σήμερα το πρωί αποσωληνώθηκε.

“Είναι καλύτερα, είναι σταθερός”, ήταν η απάντηση που πήραμε στην ερώτηση για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του νεαρού.

Η ίδια πηγή μας διευκρίνισε πάντως ότι από τη στιγμή που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σημαίνει ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Διαβάστε επίσης: Θερμοπληξία στρατιώτη: Έκαναν τρείς ώρες να φέρουν εντατικολόγο – «Φέρτε τζιαί τον Πάπα», είπε στους συγγενείς η γιατρός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Νέα πρόκληση Ερντογάν για το νέο «προεδρικό»: «Σφραγίζουμε την παρουσία μας σε αυτά τα εδάφη»

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε πριν από λίγο στα κατεχόμενα τη νέα «Δημοκρατική Έδρα» (Cumhuriyet Yerleşkesi), κάνοντας λόγο για ένα ακόμα «μεγάλο έργο» που παραδίδεται στον τουρκοκυπριακό «λαό».

BEST OF TOTHEMAONLINE