LIFESTYLE

Μίνα Αρναούτη: Nέες φωτογραφίες από τη Μυτιλήνη! Δώστε σημασία στο φόντο της!

Μίνα Αρναούτη: Nέες φωτογραφίες από τη Μυτιλήνη! Δώστε σημασία στο φόντο της!

Αναμφισβήτητα η γυναίκα είναι πανέμορφη, παρά τα όσα πέρασε τους τελευταίους μήνες, αλλά όταν κανείς εστιάσει στο στιγμιότυπο θα καταλάβει το δράμα της...

Εδώ και σχεσόν μια βδομάδα βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι, στη Λέσβο, η Μίνα Αρναούτη και είναι πολύ καλύτερα. Η 30χρονη πήρε την περασμένη Δευτέρα και μετά από 5 ολόκληρους μήνες εξιτήριο από το νοσοκομείο και η διάθεσή της έχει αλλάξει άρδην.

Η Μίνα, που βρισκόταν στο μοιραίο τζιπ που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, κατάφερε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της και παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς της είναι πλέον αρκετά καλά και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία!

Κι ενώ στο νοσοκομείο ήταν με κοντά μαλλιά και έιχε χάσει αρκετό βάρος, πλέον έχει βάλει extentions, βάφεται και βγάζει selfie, τις οποίες μοιράζεται με τους φίλους της στα social media. Εκείνο που μας προβληματίζει είναι ότι το backround των φωτογραφιών που ανεβάζει είναι ένα μαξιλάρι, επομένως η Μίνα Αρναούτη εξακολουθεί να είναι κλινήρης...
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top