Αυτά παθαίνει όποια τολμά να «κολλήσει» στον Γκέντσογλου! Το δημόσιο βρισίδι από την Αγγελική!

Αυτά παθαίνει όποια τολμά να «κολλήσει» στον Γκέντσογλου! Το δημόσιο βρισίδι από την Αγγελική!

Η τραγουδίστρια δεν σηκώνει και πολλά και ειδικά όταν πρόκειται για τον άντρα της ζωής της...

Φημίζεται για τον αυθορμητισμό της, όμως αυτή τη φορά του έδωσε και κατάλαβε. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη η οποία έχασε την υπομονή της και με χυδαία λόγια χαρακτήρισε μια θαυμάστρια του συντρόφου της Σάββα Γκέντσογλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής δημοσιοποίησε ένα ενσταντανέ στο Instagram που απεικονίζει εκείνον και τον γιο του Βασίλη σε μια παραλία.

Τότε μια follower εξέφρασε για εκείνον τα γλυκά της λόγια προκαλώντας την έκρηξη της Ηλιάδη. "Τι λέει το πουτ@νι…", ήταν το σχόλιο που αιφνιδίασε πολλούς. Μέχρι στιγμής η νεαρή θαυμάστρια δεν έχει απαντήσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE