ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Προσωπικό ξενοδοχείου επιτέθηκε σε ισραηλινούς εφήβους – «Ουρούσαν στους διαδρόμους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Προσωπικό ξενοδοχείου επιτέθηκε σε ισραηλινούς εφήβους – «Ουρούσαν στους διαδρόμους» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ένα συμβάν που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας και το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας ισραηλινή εφημερίδα.

Επιμέλεια: Φάνης Μακρίδης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Yedioth Ahronoth υπάλληλος ξενοδοχείου του τουριστικού θέρετρου ξυλοφόρτωσε έφηβους ισραηλινούς με την στέκα του μπιλιάρδου, οι οποίοι σύμφωνα με ανθρώπους της τουριστικής μονάδας προκάλεσαν ζημιές χιλιάδων ευρώ, ουρώντας ακόμη και στους διαδρόμους του ξενοδοχείου!

Παραθέτουμε τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται στην γνωστή εφημερίδα του Ισραήλ, με δική μας απόδοση...

Περίπου 30 Ισραηλινοί φοιτητές έφυγαν από την Αγία Νάπα την περασμένη εβδομάδα και δέχθηκαν σκόπιμη επίθεση από προσωπικό ξενοδοχείου όταν ζήτησαν από τους τελευταίους 50 ευρώ που είχαν δώσει ως εγγύηση.

 

Ωστόσο, οι Κύπριοι λένε διαφορετική ιστορία, υποστηρίζοντας ότι οι Ισραηλινοί κατέστρεψαν ολοσχερώς τα δωμάτια, έριχναν μπουκάλια με νερό σε άλλους πελάτες του ξενοδοχείου και πως ουρούσαν στους διαδρόμους.

Σύμφωνα με τους έφηβους, που πρόσφατα επέστρεψαν από τις δικακοπές τους, όταν άφησαν το ξενοδοχείο και ζήτησαν τα διαβατήριά τους πίσω (που τα είχαν δώσει μαζί με την εγγύηση των 50 ευρώ) ο υπάλληλος στην υποδοχή απαίτησε τα 50 ευρώ.

Μετά από τσακωμό μισής ώρας, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ζόρικα.  

Σύμφωνα με έναν εκ των εφήβων, «κάποιος από το ξενοδοχείο νευρίασε και προς έκπληξη ανθρώπων της ασφάλειας και του προσωπικού, άρχισε να μας κτυπά με την στέκα του μπιλιάρδου. Τρέξαμε έξω και διαπιστώσαμε ότι πολλοί από εμάς τραυματίστηκαν».

«Τρέξαμε έξω, φοβισμένοι μέχρι θανάτου. Όποιος δοκίμασε να πάει πίσω για να πάρει τις τσάντες του κτυπήθηκε» είπε ένας άλλος έφηβος, ο οποίος πρόσθεσε: «Ήταν ένας εφιάλτης». 

Ο Οχάντ Ταλ, 18 χρόνων, από το Καρμιέλ, περιέγραψε την εμπειρία.: «Μπορείς να δεις σε video ότι δεν το αρχίσαμε εμείς. Η ασφάλεια και η διεύθυνση του ξενοδοχείου ήρθαν, μας φώναξαν και άρχισαν να μας κτυπούν. Μαγνητοσκοπήσαμε το περιστατικό για να έχουμε αποδείξεις. Είμαστε τυχεροί που υπάρχουν κι άλλα videos. Κανείς δεν θα μας πίστευε».

Η επίσημη θέση του ξενοδοχείου έχει ως εξής: «Οι νεαροί ισραηλινοί κάπνιζαν και άναψαν φωτιές στα δωμάτια. Ουρούσαν στους διαδρόμους και πάνω σε ξενοδοχεία πελατών. Όταν το προσωπικό τους επέπληξε οι Ισραηλινοί έβριζαν. Έσπασαν τις πόρτες της διεύθυνσης, έσπρωξαν γυναίκες και απείλησαν ότι θα τους επιτίθονταν αν δεν τους έδιναν πίσω την εγγύηση».

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου ανέφερε ότι «έκαναν εμετό στα μπαλκόνια κάνοντας άλλους πελάτες του ξενοδοχείου να φύγουν και να ζητήσουν τα λεφτά τους. Κατέστρεψαν την ταπετσαρία  στους διαδρόμους και πέταγαν μπουκάλια από τα μπαλκόνια. Πήγαν για κολύμπι στην πισίνα μεθυσμένοι στις 04:00 τα ξημερώματα, παρόλο που από τη διεύθυνση τους είπαν ότι απαγορευόταν. Όταν μια καθαρίστρια πήγε σε ένα δωμάτιο την ρώτησαν πόσα χρεώνει για να κάνουν σεξ μαζί της. Η καθαρίστρια παραιτήθηκε μετά απ΄ αυτό. Δεν σεβάστηκαν το ξενοδοχείο.

Κατέστρεψαν τα έπιπλα στο λόμπι και στην υποδοχή. Γέμισαν μπουκάλια με νερό και τα έριχναν στους πελάτες άλλου ξενοδοχείου. Όταν έφυγαν ανακαλύψαμε ότι είχαν προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερες ζημιές στα δωμάτια, έτσι αποφασίσαμε να κρατήσουμε τις εγγυήσεις και να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για κάλυψη μέρους των ζημιών. Τους είπαμε χίλιες φορές ότι απαγορεύεται να καπνίζουν στα δωμάτια, αλλά γελούσαν και κάπνιζαν διαρκώς, σβήνοντας τα τσιγάρα πάνω στα έπιπλα του λόμπι, καταστρέφοντάς τα». 

Ο Οχάντ είπε: «Κοιτάζω τις φωτογραφίες τώρα. Θα μπορούσαν να βγάλουν φωτογραφία από ένα οποιοδήποτε δωμάτιο και να πουν ότι έμεναν ισραηλινοί εδώ. Ξέρω ότι δεν είμαστε εμείς επειδή βάλαμε τα σκουπίδια μας σε σακούλες, καθαρίσαμε τα δωμάτια και τα κάναμε να φαίνονται όπως όταν ήρθαμε».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top