ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένα απλό προσπέρασμα στον αυτοκινητόδρομο τους έστειλε στο νοσοκομείο - Άλλοι τράκαραν γιατί τους έφαγε η περιέργεια!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ένα απλό προσπέρασμα στον αυτοκινητόδρομο τους έστειλε στο νοσοκομείο - Άλλοι τράκαραν γιατί τους έφαγε η περιέργεια!

Προσπάθησε να προσπεράσει στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας έχασε τον έλεγχο και έγινε «πανικός».

Για περίπου τέσσερις ώρες παρέμεινε κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το βραδύ της Δευτέρας (25/07)  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας πριν από την έξοδο της Μουτταγιάκας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 46χρονος οδηγός στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα εισήρθε στην δεξιά λωρίδα και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου με αποτέλεσμα να τρακάρει με το όχημα που ερχόταν από τα δεξιά του και αμέσως στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Λόγω της σύγκρουσης το άλλο όχημα έπεσε σε χαντάκι που αναποδογύρισε.

Οι δυο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ελαφρά τραύματα.

Να σημειώσουμε πως 300 μέτρα πριν από το τροχαίο είχε προκληθεί άλλο ένα με τρία οχήματα που πήγαιναν με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Φαίνεται πως η περιέργεια να δουν τι έγινε τους έκανε να τρακάρουν!

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε από τις 21:30 μέχρι τις 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/07).

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top