Πέντε κυπριακές εταιρείες στις χίλιες καλύτερες της Ευρώπης

Πέντε κυπριακές εταιρείες στις χίλιες καλύτερες της Ευρώπης

Πέντε κυπριακές εταιρείες περιλαμβάνονται σε κατάλογο 1.000 διακεκριμένων Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που πρόσφατα εξέδωσε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

 

Πρόθεση του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου είναι να αναδείξει τη σημαντικότητα του ρόλου που έχουν να διαδραματίσουν προοδευτικές μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις εις ότι αφορά, όχι μόνο την οικονομική ανάπτυξη αλλά επίσης και για το γεγονός ότι μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση από άλλες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE