ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου της Ryanair στις Βρυξέλλες – Κατευθυνόταν στην Πάφο

Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου της Ryanair στις Βρυξέλλες – Κατευθυνόταν στην Πάφο

Έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 24/7 αεροπλάνο Boeing 737-800 της Ryanair με κατεύθυνση προς την Πάφο.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» το αεροπλάνο βρισκόταν σε πτήση από το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου προς το αεροδρόμιο Πάφου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα «το αεροσκάφος Boeing 737-800 με νηολόγιο EI-DYX που πετούσε στο δρομολόγιο FR-3131, ενώ βρισκόταν περίπου 20 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Βρυξελλών και σε ύψος 35.000 ποδών, περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωσή του από το Λονδίνο, έλαβε ένδειξη για πυρκαγιά στο τμήμα των τροχών του αεροσκάφους». 

Οι επιβάτες του αεροσκάφους αποβιβάστηκαν και συνέχισαν τη πτήση τους σε άλλο αεροσκάφος φτάνοντας στη Πάφο χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα.  Η Ryanair εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι λόγος της εκτροπής από το δρομολόγιο και της έκτακτης προσγείωσης στις Βρυξέλλες ήταν ένδειξη για πρόβλημα στους τροχούς.

Η εταιρεία απολογήθηκε στους επιβάτες για την πεντάωρη καθυστέρηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top