ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο δήμος Αγ. Νάπας κάνει έξωση σε οικογενειακή επιχείρηση του δολοφονηθέντος Φ. Καλοψιδιώτη - Δεν σεβάστηκαν την οικογένεια που πενθεί

Ο δήμος Αγ. Νάπας κάνει έξωση σε οικογενειακή επιχείρηση του δολοφονηθέντος Φ. Καλοψιδιώτη - Δεν σεβάστηκαν την οικογένεια που πενθεί

Τον άμεσο τερματισμό της άδειας χρήσης γνωστού υποστατικού το οποίο αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη ζήτά ο δήμος Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tv.onenews και σε δημοσίευμα του συναδέλφου Ονούφριου Σωκράτους, το δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Νάπας αποφάσισε δέκα μέρες μετά την δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη όπως προχωρήσει στο τερματισμό της λειτουργίας της του υποστατικού με την ονομασία «Καφενείο».

Η εν λόγω απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου έχει κoινοποιηθεί στην μητέρα του Φάνου Καλοψιδιώτη, καθώς επίσης και στους κληρονόμους.  

Το αιτιολογικό της έξωσης και σύμφωνα με την επιστολή που απεστάλη από το Δημαρχείο προς τους επηρεαζόμενους γίνεται λόγος μεταξύ άλλων για παράνομη κατοχή του εν λόγω υποστατικού, παράλειψη εξόφλησης οφειλών προς το δήμο, αλλά και τον θάνατο του επιχειρηματία.

Στην επιστολή τους προς την οικογένεια, ημερομηνίας 14/7/2016, ο δήμαρχος Αγίας Νάπας επικαλείται παράνομη κατοχή του υποστατικού από τις 16/7/2015, παράλειψη εξόφλησης οφειλών προς το δήμο, αλλά και τον θάνατο του επιχειρηματία.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το δημοσίευμα η Επίτροπος Διοικήσεως έκρινε ως παράνομες και καταχρηστικές τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να προχωρήσει στην έκδοση αδειών περιορισμένης χρονικής διάρκειας.

Παράλληλα η οικογένεια Καλοψιδιώτη μέσω της δικαστικής οδού πέτυχε την προσωρινή ακύρωση  της έξωσης των κληρονόμων του δολοφονηθέντος, η οποία έδινε μάλιστα περιθώριο δέκα ημέρες ώστε να εκκενωθεί το υποστατικό από την μέρα που λήφθηκε η απόφαση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top