ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχει στερημένη άδεια οδηγού μέχρι το 2099 – Τον τσάκωσαν όμως να είναι «τύφλα» στο μεθύσι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έχει στερημένη άδεια οδηγού μέχρι το 2099 – Τον τσάκωσαν όμως να είναι «τύφλα» στο μεθύσι

Τα έκανε όλα ο 62χρονος από τη Λεμεσό, οδηγούσε με στερημένη άδεια και μεθυσμένος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (30/07), μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με τελική ένδειξη 112μg%, αντί 22μg%, ενώ από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος, οδηγούσε το αυτοκίνητό του με στερημένη άδεια οδηγού, μέχρι το 2099, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας έναντι τρίτου και ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο ακινητοποιημένο, από την 1η Μαΐου 2016.

Ο 62χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE