ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Καθημερινή Κύπρου επιβεβαιώνει ThemaOnline για Λιλλήκα και Άντρο…

H Καθημερινή Κύπρου επιβεβαιώνει ThemaOnline για Λιλλήκα και Άντρο…

Σε αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας την Δευτέρα 25/7, γράφαμε για τις διαβουλεύσεις που γίνονται μεταξύ Άντρου Κυπριανού και Γιώργου Λιλλήκα αναφορικά με τις δημοτικές και οι οποίες έχουν ορίζοντα Προεδρικών εκλογών.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα μας με τίτλο: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Άντρου και Λιλλήκα με φόντο Προεδρικές, φέρναμε στην επιφάνεια όλο το παρασκήνιο και το φλερτ μεταξύ των δυο αντρών.

Στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης «Καθημερινής Κύπρου» (31/7), με τίτλο «ΑΚΕΛ – Λιλλήκας σε συζητήσεις» γίνεται αναφορά στο ίδιο θέμα.

Δηλαδή, στις διαβουλεύσεις των δυο ηγετών για τις δημοτικές με φόντο τις Προεδρικές, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα μας.

Βέβαια, το γνωστό εβδομαδιαίο έντυπο παραλείπει να κάνει αναφορά στην ιστοσελίδα μας, που είχε αποκαλύψει τη σχετική είδηση.

Θυμίζουμε ότι οι κινήσεις του Λιλλήκα ενδεχομένως να δυσαρεστήσουν τα υπόλοιπα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, τα οποία έχουν έρθει πιο κοντά όσο ποτέ άλλοτε. Αυτό φάνηκε και από τις εκλογές για την προεδρία της Βουλής, αλλά και την κοινή αντικατοχική εκδήλωση που διοργάνωσαν τα τέσσερα κόμματα (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία, Οικολόγοι).

*H φωτογραφία είναι από την έντυπη εφημερίδα της «Καθημερινής Κύπρου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το εργατικό δυναμικό σε αριθμούς: Η ανεργία, η απασχόληση και οι τομείς με τους περισσότερους απασχολούμενους - Δείτε στοιχεία

Ανεξέλεγκτη η χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων: Τι ισχύει με την πώληση τους - Εισήγηση για «tobacco shops»

Η Σαουδική Αραβία ονομάζει πρεσβευτή στη Συρία, για πρώτη φορά από το 2012

Ετοιμαστείτε για «κοκτέιλ» βροχών και σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη

Πανηγυρισμοί για τον Παναθηναϊκό και συγχαρητήρια από παντού - Βγήκαν στους δρόμους οι οπαδοί του ΠΑΟ - Βίντεο και φωτογραφίες



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top