ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνεργάσιμος αλλά με ποινικές ευθύνες ο 18χρονος - Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του λεωφορείου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συνεργάσιμος αλλά με ποινικές ευθύνες ο 18χρονος - Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του λεωφορείου

Μεταμελημένος και συνεργάσιμος με την Αστυνομία είναι ο 18χρονος φίλος του άτυχου 16χρονου Yazan Alnwaihi που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής (31/07) στην παραλιακή λεωφόρο παρά την Επίχωση Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε τη σκηνή αφού πανικοβλήθηκε, ενώ μετά από περίπου δυο ώρες εμφανίστηκε στην Τροχαία Λεμεσού με τον πατέρα του, δείχνοντας μεταμέλεια για την εγκατάλειψη του άτυχου φίλου του.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 18χρονος ανέφερε στα μέλη της Τροχαίας πως δεν είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του φίλου του.

Να σημειώσουμε πως ο 18χρονος είναι στην Κύπρο με το ειδικό καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα. Ο ίδιος όπως ανέφερε στην κατάθεση του  εγκατάλειψε την σκηνή και αμέσως η πρώτη του κίνηση ήταν να κρύψει την μοτοσικλέτα. Ισχυρίστηκε, παράλληλα, πως ο ίδιος φορούσε κράνος ασφαλείας με την Τροχαία να διερευνά τον ισχυρισμό του.

Δυστυχώς, ο 16χρονος συνοδηγός από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Τροχαίας φέρεται πως δεν έφερε κράνος.

Όσον αφορά τον 18χρονο, μας αναφέρθηκε πως φέρεται να μην κατείχε δίπλωμα οδήγησης, καθώς οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγαλύτερου κυβισμού απ΄ ό,τι του επιτρέπει η μαθητική του άδεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 18χρονος θεωρείται ποινικά υπεύθυνος και φέρει ευθύνες για το τραγικό συμβάν.

Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του λεωφορείου μόλις τον ενημέρωσαν 

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, ο οδηγός του λεωφορείου δεν αντιλήφθηκε ότι είχε παρασύρει τον άτυχο 16χρονο. Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, ακινητοποίησαν το λεωφορείο και ενημέρωσαν τον οδηγό για το τι είχε συμβεί.

Ο οδηγός του λεωφορείου μόλις ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί, πανικοβλήθηκε αφού δεν κατάλαβε οτιδήποτε την ώρα που οι πίσω ρόδες πέρασαν πάνω από το σώμα του 16χρονου.

Ο 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος εντός της ημέρας (01/08), ενώ μόλις ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης θα οδηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για περαιτέρω οδηγίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top