ΠΑΡΑ-THEMA

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντέβι: «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο χαρούμενος»

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντέβι: «Είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο χαρούμενος»

Η επική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ με ένα «χιτσκοκικό» φινάλε δεν άφησε κανένα φίλο της ομάδας ασυγκίνητο πόσο μάλλον τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές που έδιναν τη μάχη τους στον αγωνιστικό χώρο για 90 και κάτι λεπτά.

Ένας από αυτούς και ο Τόμας Ντε Βινσέντι που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα συγκινητικό μήνυμα

«Τι επική βραδιά, ούτε καν το ονειρεύτηκα ότι θα ήταν τόσο τέλεια. Για πρώτη και ίσως τελευταία φορά, νιώθω έτσι. Ομάδα με πάθος, φίλαθλοι που το πίστευαν μέχρι το τέλος. Ήσασταν υπέροχοι και ελπίζω να καταλαβαίνεται πόσο σημαντικό ήταν αυτό για την ομάδα. Χθες ήμασταν ΕΝΑ. Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει, μπορεί να χάσει, αλλά πάντα θα καταθέτει τη ψυχή της στο γήπεδο. Είμαι πολύ πολύ περήφανος και για να είμαι ειλικρινής είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο χαρούμενος.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top