LIFESTYLE

Γιατί στράβωσε η συμφωνία της Βίσση με το «The Voice»; Τι απαίτησε η Κύπρια;

Γιατί στράβωσε η συμφωνία της Βίσση με το «The Voice»; Τι απαίτησε η Κύπρια;

Η τραγουδίστρια έθεσε τους όρους της, οι οποίοι για τους ιθύνοντες μάλλον θεωρήθηκαν παράλογοι...

Μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η γιγαντοαφίσα που κοσμεί κτίριο δίπλα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο και απεικονίζει την Άννα Βίσση με το λογότυπο του ραδιοφωνικού σταθμού party ο οποίος πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτήσια του ομίλου του Epsilon.  Αν και οι πάντες στοιχημάτιζαν πως η Άννα Βίσση θα είναι στην κριτική επιτροπή του «The Voice» εκείνη επέλεξε τελικά μαζί με τον Νίκο Καρβέλα την συχνότητα του καναλιού του Περιστερίου κάνοντας την έκπληξη.

Όχι για όλους…. Υπάρχουν λοιπόν κάποια δεδομένα:  Σύμφωνα με το nassosblog, η Βίσση είχε θέσει εδώ και δύο εβδομάδες όρο στους υπεύθυνους του talent show να είναι η μόνη γυναίκα στην κριτική επιτροπή. Επίσης να είναι στο πλευρό της ο Νίκος Καρβέλας. Αν και οι Έλληνες παραγωγοί δεν ήταν αρνητικοί, οι τούρκοι συμπαραγωγοί του The Voice που έχουν σημαντικό λόγο στο στήσιμο του concept δεν αποδέχθηκαν τους συγκεκριμένους όρους. Επίσης συμφωνία δεν είχε επέλθει ούτε στο οικονομικό κομμάτι.

Οι συζητήσεις Βίσση – Καρβέλα με το Epsilon δεν είναι καινούργιες: Έχουν ξεκινήσει από το προηγούμενο καλοκαίρι όταν η πρώην πλέον σύζυγος του συνθέτη Αννίτα Πάνια πήρε μεταγραφή για το κανάλι του Περιστερίου. Τότε στο σταθμό σχεδίαζαν την επαναφορά του Greek Idol με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια και μέλη της επιτροπής τόσο την Άννα Βίσση όσο και τον Νίκο Καρβέλα. Το project δεν προχώρησε όμως οι συζητήσεις δεν σταμάτησαν ποτέ.

Και αναζωπυρώθηκαν πριν μερικές εβδομάδες όποτε στη συνέχεια προχώρησε και το deal με πολύ πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους απ’ όσα είχαν προταθεί στην Άννα Βίσση από το STAR μιας και στον Νίκο Καρβέλα δεν υπήρξε ποτέ επίσημη πρόταση για το «The Voice». Τώρα όσον αφορά στο project πιθανόν να είναι επαναφορά του Greek Idol ωστόσο ακόμη στο κανάλι δεν έχουν καταλήξει καθώς εξετάζουν και δύο ακόμη talentshows. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εκπομπή δεν πρόκειται να βγει τον Σεπτέμβρη, θα βγει μέσα Νοεμβρίου, επίσης παρουσιάστρια δεν θα είναι η Αννίτα Πάνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top