LIFESTYLE

Νανά Καραγιάννη: Δείτε πως είναι σήμερα μετά την περιπέτεια υγείας της και τι μήνυμα στέλνει

Νανά Καραγιάννη: Δείτε πως είναι σήμερα μετά την περιπέτεια υγείας της και τι μήνυμα στέλνει

Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν η Νανά Καραγιάννη τον τελευταίο καιρό, σε κρίσιμη κατάσταση, παλεύοντας κυριολεκτικά για τη ζωή της!

Η Νανά Καραγιάννη που έχει πλέον επιστρέψει σπίτι της και η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα δημοσίευσε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία όπου ποζάρει με ανεβασμένη διάθεση.

Μάλιστα έγραψε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ευχαριστώντας παράλληλα και όσους της στάθηκαν τις δύσκολες αυτές ώρες

Αισιόδοξη στα σίγουρα, με λόγο πια, και δυνατή όσο γίνεται κάθε μέρα και πιο πολύ! Ευχαριστώ τους συναδέλφους στα τόσα sites που ασχολούνται αλλά πιο πολύ ,όσους διαβάζουν και ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ να επιλέξουν & πιστέψουν. Εσάς!!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top