LIFESTYLE

Δείτε την τεράστια χελώνα που έχει για κατοικίδιο η σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία! ΦΩΤΟ

Δείτε την τεράστια χελώνα που έχει για κατοικίδιο η σύζυγος Κύπριου επιχειρηματία! ΦΩΤΟ

Μετά το σκυλάκι που πήρε από καταφύγιο της Λευκωσίας, στην αυλή της μετακόμισε και μια χελώνα ξηράς...

Η Νικολέττα Καρρά αγαπά τα ζώα και δεν μένει μόνο στα λόγια, αφού παρά το βαρυφορτωμένο της πρόγραμμα, έχει αρκετά κατοικίδια στο σπίτι της. 

Την Πέμπτη ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της, όπου μια χελώνα την επισκέφθηκε, και η πανέμορφη σύζυγος του Φώτη Πιττάτζιη την υιοθέτησε. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός σε πρόσφατό της ταξίδι στην Κύπρο επισκέφθηκε καταφύγιο της Λευκωσίας, όπου πήρε ένα πανέμορφο σκυλάκι: «Ήμουν στο καταφύγιο και όταν ήρθε αυτή η ψηλή κυρία ήμουν πολυ φιλική μαζί της γιατί με κοίταζε και μου μίλαγε και όλο χαζογελούσε.. Μετά απο λίγες μερες ήρθε πάλι , με πήρε αγκαλιά και μου είπε να χαμογελάσω και να κοιτάξω την κάμερα.. Ηταν πολυ καλή μαζί μου οπότε είπα να της κάνω το χατίρι.. Μετά με έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και ήρθαμε στο σπίτι.. Εγω αποχαιρέτησα τους φίλους μου, τους ευχήθηκα να βρουν κι αυτοί κάποιον ή κάποια να τους πάρει αγκαλιά και μετά να τους πάει στο σπίτι τους. Γιατί να ξέρετε εχω πολλούς φίλους και στο καταφύγιο στη Λευκωσία που ήμουν αλλα και σε αλλα καταφύγια. Και όλοι οι φίλοι μου αναζητούν το ίδιο με μένα.. Ένα σπιτάκι και μια αγκαλιά. Σας αφήνω τώρα, εχω να απολαύσω την καινούργια μου ζωή...».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top