ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 21χρονος από το Τραχώνι – Στρατιώτης «έφαγε» ξύλο από τον πρώην…

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 21χρονος από το Τραχώνι – Στρατιώτης «έφαγε» ξύλο από τον πρώην…

Καταζητείται από την Αστυνομία 21χρονος από το Τραχώνι σχετικά με υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 19χρονου εθνοφρουρού.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση που τύχαμε από την Αστυνομία, καταζητείται από το πρωί της Παρασκευής (02/08), 21χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που προηγήθηκε τα ξημερώματα σε μπαράκι στη Λεμεσό.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, παρέα νεαρών «πιάστηκε» στα χέρια αφού ο 21χρονος επιχείρησε να πάρει το λόγο από την πρώην κοπέλα του, γιατί η τελευταία τον άφησε…

Αποτέλεσμα, ήταν να δημιουργηθεί  καβγάς με τον 19χρονο εθνοφρουρό να δέχεται γροθιές στο πρόσωπο και να μεταφέρεται στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με εκδορές και κάταγμα ρινικού οστού και κάτω γνάθου.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, με τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού να τον αναζητούν αλλά να μην τον εντοπίζουν.

Ακολούθως εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του και αυτή την στιγμή καταζητείται για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top