LIFESTYLE

Το γαμήλιο πάρτι του Υπουργού Άμυνας! Σε τρελά κέφια ο Φωκαϊδης! ΦΩΤΟ

Το γαμήλιο πάρτι του Υπουργού Άμυνας! Σε τρελά κέφια ο Φωκαϊδης! ΦΩΤΟ

Μπορεί την Πέμπτη (1/9) έξω από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου να ήταν ιδιαίτερα ντροπαλός, αλλά την Παρασκευή ο Υπουργός το διασκέδασε με την καρδιά του...

Στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκε το μυστήριο του γάμου του Κύπριου Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαϊδη και της συντρόφου του Ερμιόνης.

Το ζευγάρι είναι διπλά ευτυχισμένο μιας και η όμορφη Ερμιόνη πρόκειται να φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο τους παιδί… 

Μεταξύ των επίσημων καλεσμένων ήταν και ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αλλά και πλήθος επωνύμων. Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι έδωσαν το παρών τους στην εκκλησία, αλλά και στο party που ακολούθησε την επόμενη μέρα. 

Την Παρασκευή (2/9) στο δείπνο βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος κατέφθασε με την σύζυγό του, Άντρη Αναστασιάδη. 

Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους... 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top