ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση στο στούντιο του SIGMA με φόντο το Κυπριακό και πρωταγωνιστές τους Τσουρούλλη και Βίκτωρα! – Απεχώρησε ο Πολυβίου - VIDEO

Ένταση στο στούντιο του SIGMA με φόντο το Κυπριακό και πρωταγωνιστές τους Τσουρούλλη και Βίκτωρα! – Απεχώρησε ο Πολυβίου - VIDEO

Ο ορισμός της έντονης τηλεοπτικής κόντρας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων (05/09) του SIGMA, με φόντο το Κυπριακό και πρωταγωνιστές τους Χρύσανθο Τσουρούλλη και Βίκτωρα Παπαδόπουλο!

Ο Τσουρούλλης μιλώντας με έντονο ύφος στον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο, διερωτήθηκε κατά πόσον «θα λύσουμε το Κυπριακό με αυτόν τον Ερντογάν που διώκει 70.000 πολίτες της χώρας του». Διερωτήθηκε ακόμη αν μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε.

Σε άλλο σημείο, ο Τσουρούλλης έθεσε προς σχολιασμό την πληροφορία που κάνει λόγο για αποχώρηση του νομικού Πόλυ Πολυβίου από τη διαπραγματευτική ομάδα για το Κυπριακό. Ο τελευταίος φέρεται να τα βρόντηξε και να έφυγε διαφωνώντας σε σχέση με θέματα που έχουν να κάνουν με το περιουσιακό. Μάλιστα, στην συνάντηση με τον Ακιντζί που ακολούθησε στη θέση του φέρεται να παρουσιάστηκε ο Κύπρος Χρυσοστομίδης.

Σε κάποια άλλη στιγμή, όταν ο κ. Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο, διερωτήθηκε γιατί ανησυχούν κάποιοι από τη στιγμή που στην ομάδα διαπραγμάτευσης συμμετείχε η κα Μαρκουλλή που ήταν ΥΠΕΞ επί Τάσσου Παπαδόπουλου, για να επανέλθει ο Τσουρούλλης, διακόπτοντας: «Εγώ ανησυχώ κ. Παπαδόπουλε. Είμαι πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Δείτε το VIDEO που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top