ΕΛΛΑΔΑ

Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη να τους δώσει 12.500 ευρώ - Δείτε με ποιο τρόπο

Απατεώνες έπεισαν ηλικιωμένη να τους δώσει 12.500 ευρώ - Δείτε με ποιο τρόπο

Απατεώνες κοροϊδεύουν κόσμο με μαϊμού τροχαία κάνοντας γερές μπάζες ...

Ξαναχτύπησαν οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία στον Βόλο και μάλιστα έκαναν γερή μπάζα, εξαπατώντας μια ηλικιωμένη γυναίκα την οποία λαχτάρισαν για τα καλά πείθοντάς την ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα σοβαρού ατυχήματος και κινδύνευε η ζωή της!

Η 85χρονη δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν ένας άνδρας που συστήθηκε ως γιατρός την κάλεσε με απόκρυψη στο κινητό της και την ενημέρωσε ότι η κόρη της είχε δήθεν τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και ότι έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση, ζητώντας χρήματα για να προχωρήσει στην εγχείρηση.

Τρέμοντας για τη ζωή του παιδιού της, η ανυποψίαστη ηλικιωμένη συμφώνησε να δώσει τα 12.500 ευρώ που ζητούσε ο «γιατρός» και εκείνος της είπε ότι θα έστελνε τη… νοσοκόμα του να τα παραλάβει από το σπίτι της!

Πράγματι, μια συνεργός του εμφανίστηκε στην 85χρονη, παρέλαβε τα χρήματα και έγινε καπνός! Όταν η 85χρονη αντιλήφθηκε πως η κόρη της έχαιρε άκρας υγείας και ότι είχε πέσει θύμα απάτης, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων στην Αστυνομία που αναζητά το ζευγάρι των δραστών.

protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top