LIFESTYLE

Αποχώρηση - βόμβα από πασίγνωστο ελληνικό συγκρότημα! Συγκινεί το μήνυμά της!

Αποχώρηση - βόμβα από πασίγνωστο ελληνικό συγκρότημα! Συγκινεί το μήνυμά της!

Αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα...

Το urban pop μουσικό συγκρότημα Vegas έκανε μεγάλη επιτυχία με τους Μελίνα Μακρή, ZeRaw και dj Airth. Όμως γίνεται φτωχότερο καθώς η Μελίνα αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα η Μελίνα Μακρή να σταματήσει τη συνεργασία της με τους Vegas και να ακολουθήσει solo καριέρα.

«Θα είσαι για πάντα μέσα στην καρδιά μας. Για τις χαρές, τα γέλια, τις αγωνίες, τα εύκολα, τα δύσκολα… για όσα ζήσαμε παρέα. Και τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα φτερά σου. Να πετάξεις ψηλά. Πιο ψηλά. Πέτα! Και μην ξεχνάς: “Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει”» αποχαιρέτησαν τη Μελίνα με μήνυμά τους δανειζόμενοι στίχους από ποίημα του Χαζίμ Χικμέρ.

upl57d52593db570

Η Μελίνα Μακρή τους ευχαρίστησε με τη σειρά της:

«Πριν από λίγες μέρες έκλεισε ένα μεγάλο βιβλίο της ζωής μου, θα ήταν αδικία να το αναφέρω ως κεφάλαιο, ήταν ένα όμορφο βιβλίο που μου χάρισε πολλά, όμως οι σελίδες του έφτασαν κάπου στο τέλος. Συνειδητοποιημένα ακολουθώ το όνειρο της ζωής μου, να αφοσιωθώ και να υπηρετήσω το Ελληνικό τραγούδι, με τις νότες που τραγουδάει η ψυχή μου, αποχωρώ από το συγκρότημα Vegas για τον σκοπό αυτό… Δεν λυπάμαι που τελειώνει αντίθετα είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων γιατί συνέβη…Σαν επίλογο αυτού του βιβλίου, θα ήθελα να γράψω ότι ευχαριστώ πολύ τους συνταξιδιώτες μου στο μαγικό ταξίδι των Vegas, τον Σταύρο και τον Zeraw και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια. Το καινούργιο βιβλίο είναι ακόμα γεμάτο λευκές σελίδες που εύχομαι να γράψουμε μαζί.. Σας ευχαριστώ, Μελίνα Μακρή…»

Παρά την αποχώρηση της Μακρή, ο ηχολήπτης των Vegas, Φράνκι Λούβαρης, ο οποίος είναι ο σύζυγος της Μελίνας παραμένει στη νέα σύνθεση του συγκροτήματος.

Φωτογραφία: NDPphoto

Η επίσημη αποκάλυψη της αντικαταστάτριας της Μελίνας θα γίνει με ένα μεγάλο event όπου θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top