ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΣΓΑΤΑ: Ξέμειναν στο αυτοκινητόδρομο για δυο ώρες 20 πολίτες – Πρόβλημα με τον τροχό λεωφορείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΣΓΑΤΑ: Ξέμειναν στο αυτοκινητόδρομο για δυο ώρες 20 πολίτες  – Πρόβλημα με τον τροχό λεωφορείο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην έξοδο της Ασγάτας ξέμειναν για περίπου δυο ώρες το πρωί της Τρίτης (20/09) 20 άτομα, αφού μάταια περίμεναν να επιβιβαστούν σε λεωφορείο για να μεταβούν στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πολίτη που βρίσκονταν εκεί και περίμενε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να πάει στην δουλεία του, το πρόβλημα με τον τροχό του λεωφορείου τους άφησε καθηλωμένους στην μέση του αυτοκινητόδρομου.

Παραθέτουμε αυτούσια την καταγγελία

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

«Στη μέση του δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας και συγκεκριμένα παρά την έξοδο της Ασγάτας, γύρω στις 8:10 της Τρίτης, περίπου 20 άτομα, ηλικιών από τριών εώς εξήντα-τριών, περίμεναν πεζοί, δίπλα στο ακινητοποιημένο, κακοδιατηρημένο λεωφορείο των αρχών της δεκαετίας του ’90.

Μεταξύ τους και εγώ, αργοπορημένος πλέον για τη δουλειά, θύμα για δεύτερη φορά μέσα σε μία βδομάδα βλάβης στο ίδιο μάλιστα σημείο του οχήματος, τον τροχό! Η εκκίνηση της διαδρομής είχε καθυστερήσει δέκα λεπτά και ενώ μια λογική ώρα άφιξης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με το δρομολόγιο των 07:00, θα ήταν η 08:00, σε αυτή την ώρα μόλις είχαμε καταφέρει να αφήσουμε τη Λεμεσό πίσω μας, έχοντας διανύσει μετά βίας 45 χιλιόμετρα σε μία ώρα! Προσθέτοντας την αδικαιολόγητη αναμονή των 50 λεπτών για άλλο λεωφορείο, η τελική ώρα άφιξής μας στην πρώτη στάση της Λευκωσίας ήταν 09:20! Σχεδόν δυόμιση ώρες για πρωινή διαδρομή Λεμεσός – Λευκωσία!

Το πρωταρχικό θέμα όμως δεν είναι ο χρόνος. Είναι η ασφάλεια! Πολλοί λογικά θα θυμάστε το τραγικό δυστύχημα του Τροόδους προ επταετίας, με μία ολόκληρη τάξη λυκείου να χάνει τη ζωή της, λόγω απώλειας ελαστικού. Τραγική ειρωνία: ένας από τους τότε μαθητές του επερχόμενου λεωφορείου, που θαυματουργικά δεν ανετράπη, ήταν ένας εκ των επιβαινόντων του σημερινού! Τί πρέπει να γίνει δηλαδή; Συνηθίσαμε να λέμε «πρέπει πρώτα να πεθάνει κάποιος, για να αλλάξει κάτι σε τούτη τη χώρα». Ε, να που πέθαναν τόσοι και πάλι τίποτα δεν αλλάζει! Λόγω παντελούς έλλειψης ελέγχου, υπευθυνότητας και «τσίππας»! Καθημερινά πρόστιμα, δίκες και καταδιώξεις βγαλμένες απ’ το Bollywood εναντίων πολιτών που δεν ανανέωσαν μια άδεια κυκλοφορίας, αλλά προκειμένου να γλιτώσει μια ιδιωτική εταιρία μερικά ευρώ, οι ιθύνοντες κάνουν τα στραβά μάτια… Για να μην πω για το απαράδεχτο γεγονός ότι δεν υπάρχει κρατικός φορέας που να εκτελεί τα υπεραστικά δρομολόγια…πού να το πείς; Γύρισα την Ευρώπη και σε χώρες που ακούτε και περιπαίζετε, τέτοια πράγματα δεν γίνονται!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top